Rezerwacja chwilowo niedostępna
Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:
+48 885 030 205
recepcja@hotellavender.pl
Zapraszamy na kulinarną ucztę do restauracji PESTKA Restobar. Serwujemy dania kuchni międzynarodowej inspirowane smakami regionu. Potrawy, które wychodzą spod noża naszego Szefa Kuchni to klasyka w nowoczesnym wydaniu.
O KUCHNI
Łączenie tradycyjnych stylów kulinarnych z nowoczesnymi trendami, niezwykłe wyczucie smaku i estetyczny pedantyzm, sprawiają, że to, co trafia na talerz, cieszy nie tylko podniebienie, ale też oczy. Szacunek do produktu, sezonowość, stawianie na świeżość i kulinarna wyobraźnia to recepta na dania nie tylko smaczne, ale takie, które zapamięta się na długo.
Karta, którą proponujemy jest krótka, ale różnorodna pod względem smaków. To kilkanaście dań, z których każde skomponowane zostało tak, by rozpieścić kubki smakowe. Koncept maksymalnie krótkiej karty to dbałość o produkt - ten świeży, nieprzetworzony i gwarancja, że wszystko przyrządzamy "na bieżąco". Sprawdź aktualną -> ....wktrótce nowa karta ---
W Pestce - niejako walcząc ze stereotypem restauracji hotelowej - stawiamy na promowanie kultury piwa rzemieślniczego, którego u nas pod dostatkiem. W naszym restobarze nie mogło zabraknąć także innych alkoholowych klasyków, które polecają się na wieczór.
ŚNIADANIA
W hotelowej restauracji codziennie od godz. 7:00 do 10:30 serwujemy pyszne śniadania w formie bufetu z wypiekanym na miejscu pieczywem, regionalnymi produktami i ręcznie robionymy pastami. W cenie do dyspozycji Gości także dania na ciepło, które nasi kucharze przygotowują na bieżąco.
Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:
+48 885 030 205
recepcja@hotellavender.pl