La reserva no está disponible temporalmente
Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:
+48 885 030 205
recepcja@hotellavender.pl
MENU I – do wyboru - 190 zł
Przystawka
Tatar z łososia bałtyckiego, suszone pomidory ,czerwona cebula, oliwki, kapary, majonez cytrynowy
Tatar wołowy na grzance, kapary, czerwona cebula, ogórek, żółtko, grzyby piklowane
Zupa
Rosół z pieczonej kury, warzywa, kluska, warzywa
Krem z podgrzybków palone masło, oliwa pietruszkowa, grzanki
Danie główne
Pierś z kaczki barbarie, gratin ziemniaczane, mini marchewki, sos z rozmarynu i wina porto
Kurczak kukurydziany supreme, grzybowe kaszotto, parmezan
Deser
Sernik krakowski z czekoladą
Tiramisu
MENU II – do wyboru – 220 zł
Przystawka
Carpaccio wołowe, rukola, parmezan, kapary, grzanki
Krewetki na ostro na sałacie lodowej, pomidory cherry, grzanka czosnkowa
Zupa
Zupa grzybowa z łazankami, oliwa truflowa
Krem z pieczonego buraka, kozi ser
Danie główne
Policzki wołowe, puree z selera, suflet serowo ziemniaczany, grzyby z pieca
Udo gęsi, kluska śląska, czerwona kapusta ze śliwkami, ciemny sos
Deser
Pavlova, śmietana, owoce sezonowe
Ciasto dyniowe, lody z śmietankowe
MENU III – do wyboru – 240 zł
Przystawka
Pasztet z zająca, bułka maślana, mus jabłkowy
Carpaccio z ośmiornicy, rudola, majonez cytrynowy, oliwki ,kapary
Zupa
Zupa rybna na ostro z sosem aioli
Rosół z perliczki, młode warzywa, ravioli z cielęciną
Danie główne
Polędwica wołowa, sos porto, gratin ziemniaczane, szparagi na maśle
Kotleciki jagnięce, szpinak z czosnkiem, puree ziemniaczano-chrzanowe, sos jałowcowy
Deser
Creme brulee, sorbet truskawkowy
Fondant czekoladowy
Bufet zimny 35 zł /os. uzupełniany do 4h
Wędliny i kiełbasy
Pasztet naszego wypieku
Śledź w śmietanie z jabłkiem
Sałatka warzywna
Terrina z chrzanem i jajkiem
Tymbaliki drobiowe
Pieczywo/ masło
Bufet słodki 25 zł /os. uzupełniany do 4h
(Do wyboru 3 opcje)
Ciasto ucierane z owocami i kruszonką
Szarlotka
Sernik
Ciasto marchewkowe
Brownie ( ciasto czekoladowe)
Mini tarty biała czekolada gruszka
Pakiet napoi 20 zł /os. – uzupełniany do 4 h
Kawa z ekspresu
Wybór herbat smakowych
Woda niegazowana
Soki owocowe
Tort
na zamówienie
Alkohole
Wino stołowe czerwone lub białe but. 0,75l - 65 zł
Ważne informacje:
Sala na wyłączność za dodatkowa opłatą
W cenę menu wliczona jest obsługa kelnerska
Istnieje możliwość zapewniania animatora dla dzieci
Dzieci do lat 3 gratis
Oferta dla grup min. 10 osób
Rezerwacja i płatność
Rezerwacja wstępna obowiązuje przez 5 dni
Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 500zł w dniu podpisania umowy na organizacje przyjęcia
Przedpłata 100% wartości zamówienia na 7 dni przed datą realizacji przyjęcia
Zapraszamy do kontaktu bezpośredniego:
+48 885 030 205
recepcja@hotellavender.pl