La prenotazione è temporaneamente non disponibile
Vi preghiamo di contattarci direttamente:
+48 885 030 205
recepcja@hotellavender.pl p>
Rezerwuj BEZPOŚREDNIO z kodem DIRECT BETTER i otrzymaj 10% RABATU oraz VOUCHER na LAMPKĘ WINA na powitanie
MENU I – do wyboru - 170 zł
Przystawka
Tatar z łososia bałtyckiego, suszone pomidory ,czerwona cebula, oliwki, kapary, chips wakame, majonez cytrynowy
Tatar wołowy, na grzance, kapary, czerwona cebula, ogórek, żółtko przepiórcze, grzyby piklowane
Zupa
Rosół z pieczonej kury, warzywa, lana kluska
Krem z podgrzybków palone masło, oliwa pietruszkowa, grzanki
Danie główne
Pierś z kaczki barbarie, gratin ziemniaczane, mus z batata, marchewki w kardamonie, sos z rozmarynu i wina porto
Kurczak kukurydziany supreme, grzybowe kaszotto, jarmuż, parmezan
Deser
Sernik krakowski z czekoladą
Zabajone, amaretto, sezonowe owoce, beza
MENU II – do wyboru – 200 zł
Przystawka
Carpaccio wołowe, rukola, parmezan, kapary, grissini
Ceviche z dorsza , mleko kokosowe ,sok ananasowy, chili, kolendra, grzanka
Zupa
Zupa rydzowa z kapeluszy, kwaśna śmietana, oliwa z pora
Krem z pieczonego buraka, kozi ser
Danie główne
Policzki wieprzowe, suflet serowo ziemniaczany, grzyby z pieca
Pierś z gęsi, kluska śląska, czerwona kapusta ze śliwkami, sos z aronii
Deser
Pavlova, śmietana, owoce sezonowo
Ciasto dyniowe, lody z buraka
MENU III – do wyboru – 220 zł
Przystawka
Foie gras, maślana chałka, mus morelowy, Brendy
Carpaccio z ośmiornicy, Rudola, majonez cytrynowy, oliwki ,kapary
Zupa
Bujabes, raki, kalmary, krewetki, szafran
Rosół z perliczki, młode warzywa, pieróg z mięsem
Danie główne
Polędwiczka z dzika, smażony jarmuż z kasztanami, demi glace jabłkowy, ziemniak z ogniska
Polędwica beef wellington, szpinak z czosnkiem, warzywa sezonowe, sos Brendy
Deser
Creme brulee, sorbet truskawkowy
Crumble śliwkowe, kruszonka, lody z palonego masła
Bufet zimny 35 zł /os. uzupełniany do 4h
Wędliny i kiełbasy
Pasztet naszego wypieku
Śledź w śmietanie z jabłkiem
Sałatka warzywna
Chrzan z jajkiem
Tymbaliki drobiowe
Pieczywo/ masło
Bufet słodki 25 zł /os. uzupełniany do 4h
(Do wyboru 3 opcje)
Ciasto ucierane z owocami i kruszonką
Szarlotka
Sernik
Ciasto marchewkowe
Brownie ( ciasto czekoladowe)
Mini tarty biała czekolada gruszka
Pakiet napoi 20 zł /os. – uzupełniany do 4 h
Kawa z ekspresu
Wybór herbat smakowych
Woda niegazowana
Soki owocowe
Alkohole
Grzane wino 250ml - 18zł
Wino stołowe czerwone lub białe but. 0,75l - 35zł
Wódka but. 0,5l– 70zł
Ważne informacje:
Sala na wyłączność za dodatkowa opłatą
Istnieje możliwość wniesienia własnego tortu za dodatkową opłatą serwisową
W cenę menu wliczona jest obsługa kelnerska
Istnieje możliwość zapewniania animatora dla dzieci
Dzieci do lat 3 gratis
Oferta dla grup min. 10 osób
Rezerwacja i płatność
Rezerwacja wstępna obowiązuje przez 5 dni
Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 500zł w dniu podpisania umowy na organizacje przyjęcia
Przedpłata 100% wartości zamówienia na 7 dni przed datą realizacji przyjęcia
Vi preghiamo di contattarci direttamente:
+48 885 030 205
recepcja@hotellavender.pl p>