La prenotazione è temporaneamente non disponibile
Vi preghiamo di contattarci direttamente:
+48 885 030 205
recepcja@hotellavender.pl p>
Menu I / 90 zł /os.
Przystawka
Pierogi z leśnymi grzybami, suszona kiszona kapusta, kwaśna śmietana
Zupa
Barszcz czerwony na domowym zakwasie, uszka z kapustą i grzybami własnej produkcji
Danie główne
Karp pieczony w panko, kapusta z grochem, chałka z palonym masłem
Deser
Strudel z makiem i rodzynkami, sos angielski
Menu II / 110 zł /os.
Przystawka
Bliny z kremowym twarogiem wędzonym łososiem kwaśną śmietaną i kawiorem
Zupa
Kwaśnica z borowikami i ziemniakami
Danie główne
Pstrąg ojcowski smażony na ziołowym maśle, ziemniak z ogniska ,czerwona kapusta z rodzynkami
Deser
Sernik z sosem śliwkowo korzennym
Bufet zimny 35zł/os. uzupełniany do 4 h
Tymbaliki rybne
Sałatka warzywna
Śledzie w śmietanie
Śledzie w burakach
Śledzie w wiśniówce
Pierogi z z kapustą i grzybami
Rolada z wędzonego łososia mus chrzanowy
Koreczki śledziowe
Sałatka ziemniaczana
Pakiet napoi 30zł/os. uzupełniany do 4 h
Kawa z ekspresu
Wybór herbat smakowych
Woda niegazowana
Soki owocowe
Alkohole
Grzane wino 250ml - 18zł
Wino stołowe czerwone lub białe but. 0,75l - 35zł
Wódka but. 0,5l– 70zł
Ważne informacje:
Sala na wyłączność za dodatkowa opłatą
W cenę menu wliczona jest obsługa kelnerska oraz dekoracje stołów
Oferta dla grup min. 10 osób
Rezerwacja i płatność:
Rezerwacja wstępna obowiązuje przez 5 dni
Gwarancją rezerwacji jest wpłata zadatku w wysokości 500zł w dniu podpisania umowy na organizacje przyjęcia
Przedpłata 100% wartości zamówienia na 7 dni przed datą realizacji przyjęcia
Vi preghiamo di contattarci direttamente:
+48 885 030 205
recepcja@hotellavender.pl p>